Business

wat kunnen we.

kijk ook eens op demofilm.nl voor onze andere diensten.

We bieden ondersteuning voor en bij aanschaf van nieuwe producten. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe camera zijn, of een complete multimedia installatie. Bovenstaande voorbeelden zijn maar een topje van de ijsberg.

geef aan wat u wilt en ik neem contact met u op.

 
Solution

door deze korte info sheet in te vullen kunnen wij u sneller van dienst zijn. zelfs in de avonduren.

formulier
 
     
 

Welkom. Multimedia advies op maat!
bij mediahulp.com

 

Hoe gaan we te werk?

 

Het begint allemaal bij de klant, u in dit geval.
Om u zeker te stellen van een goede service worden al uw gegevens veilig bewaard en nooit aan derden getoond. Ook bij bezoek en advies aan huis bieden wij een zeer beschermde manier van werken: niet iedereen hoeft te weten dat u een dure installatie heeft gekocht!

 

We nemen even een voorbeeld om het proces duidelijk te maken.

U bent op vakantie in Spanje en heeft een goede camcorder, maar u wil toch iets waar je ook goede foto’s mee kan maken. Natuurlijk heeft u de folders van de bekende winkels bekeken ,en daar een camera in gezien voor EUR699,-.
In dat geval kunt u naar de winkel gaan en deze camera kopen, maar er achter komen dat u de helft van de functies niet gebruikt. Of erger: U komt er achter dat u er niet mee kunt wat u eigenlijk (of in de toekomst) wilde. Kortom: U weet dus niet vantevoren of het eigenlijk het apparaat is dat u wilde!

 

We kunnen u dan helpen ,dit gaat als volgt:

  • - Neem uw budget bijv :600-1000 euro.
  • - U geeft aan wat u ermee van plan bent. Bijv. :veel filmen en ook af en toe een foto.
  • - U gebruikt hem ieder jaar 3 a 5 keer.
  • - Vaak in spanje gewone rustige vakantie (geen extreme sporten)
  • - Wat wilt u in de toekomst nog veranderen? tv of media center
  • - U gaat na of u nog meer informatie kan geven.bijv waar u het thuis op gaat afspelen
  • - Alles zet u in het mailtje met vragen naar ons

 

En dan...

Vervolgens krijg u een mailtje van ons terug waarin we nog kunnen vragen voor extra informatie van uw kant. Daarna krijgt u een offerte met daar op het tarief voor de gevraagde informatie. Bijvoorbeeld advies voor aankoop via internet: 25euro. Als u het bedrag heeft overgemaakt krijgt u van ons uw advies op maat. Dit kan per brief, mail of telefoon.

 

Het advies:
In dit voorbeeld krijgt u dan een bijvoorbeeld een mail met daar in de toelichting van de keuze, waarin een of meer alternatieven voor de keuze staan. Eventueel staat hier nog extra advies bij.
In deze mail zou dus staan dat u het beste een s***ny **…. Camera kan nemen met een uv filter ring er op zodat de spaanse zon uw plaatjes niet verpest, ook omdat u aangaf in de tweede mail rond reizen te maken en dus de hele dag weg bent. U krijgt dan ook het advies een tweede accu en een kabeltje voor de tv erbij te bestellen. Natuurlijk staan er dan ook linkjes bij die u aan kunt klikken van verschillende webshops zodat u gelijk kunt bestellen.


Omdat de prijs ook door ons gecontroleerd is komt u in totaal misschien een paar tientjes duurder uit ,maar u bent zeker dat u een goede overwogen aankoop heeft gedaan. Natuurlijk hoeft u niet alles aan te schaffen, maar zo kunt u in ieder geval een overwogen beslissing maken.

 
     
medialogo

© Copyright demofilm.nl. All Rights Reserved.